Happy girl

 
Okej vi börjar med..... Hur var eran dag igår? Nej men juste man får verkligen aldrig något svar på den frågan när man ställer den här. Så då kan vi övergå till snacket om mig och min dag istället. Jag hade det U.N.D.E.R.B.A.R.T. Fick väldigt mycket presenter. Mer än förväntat. En bukett med rosor, choklad doppade jordgubbar, chokladask, 3 par trosor, pizzagodis, body butter och massa kärlek. Kunde ju verkligen inte önska mig något bättre. 
 
50 shades of Grey. Min kärlek till den filmen är oändligt stor. Satt och log hela filmen enligt Robert och det kan jag nog hålla med om. Kände igen mig i mycket men ändå inte. Och jag fällde även en liten tår. Näe men svinbra var den. Helt klart den bästa jag någonsin sett. Och det är nu folk ba "wow överdriv inte, mestadels är porr". Men neeeej det var typ 10 minuter av 2 timmar som de hade lite sex. So what, det är fint. En porris är ju ungefär 98% bara sex. Vilket inte 50 shades är. Den var awesome och rekomenderas verkligen!
 
Middagen jag och R gjorde igår vart gudomlig. Det var första gången vi gjorde något kreativt tillsammans. Annars är det ofta tacos, potatisgratäng eller beställa pizza typ. Men igår gjorde vi hasselbackspotatis med kyckling och en jättegod sås. Muuums vad gott det var. Kanske bör lägga ut recept här? Det har jag ju aldrig gjort förr :D